Muud tooted

Järgnevalt toome loetelu ning näiteid toodetest, mis küll ei moodusta hetkel meie firma toodangust kõige tähtsamat osa, kuid mida oleme siiski läbi aastate tootnud ning oleme valmis endiselt selliseid tooteid klientidele valmistama.

Tekstiilitooted

OÜ Ekar Trükk toodab mitmesugused kodutekstiile, peamiselt köögitekstiile nagu laudlinad, linikud, servjetid, põlled, pajalapid, pajakindad, kardinad jms. Köögitekstiile trükitakse enamasti naturaalsetest kiududest materjalidele – puuvillasele ja linasele kangale. Tellija soovil trükitakse ka segakiulistele ja sünteetillistele materjalidele. Kangastele trükkimiseks kasutatakse pigmentvärve, põletus- ja söövitustrükk. Kuna trükk toimub käsitsi, annab see võimaluse eksperimenteerimiseks. Järmistele tekstiilile teostatakse ka siiditrükki:

• T – särkidele
• Firma logo trükkimine laudlinadele, salvrätikutele, põlledele, kaelaräitkutele jt. tekstiilidele
• Trükk rõivadetailidele
• Eksperimentaaltekstiil – autorikangaste ja -rõivaste trükkimine

 Trükime  ka suuremõõtmelisi pindu

Vimplid

OÜ Ekar Trükk valmistab siiditrükitehnikas vimpleid. Vimplite materjaliks kasutatakse peamiselt kvaliteetset polüesterkangast. Valmistatakse õhukesi s.t. ühepoolsed vimpleid ja jäigemaid kahepoolsed vimpleid. Võimalik on valida erinevate paelte ja kaunistuste vahel ning juurde on võimalik tellida ka marmorist vimplialuseid. Vimplid toodetakse vastavlt tellija kavandile ja hind sõltub vimpli keerukusest, mõõtmetest, värvide arvust ja tellitavast kogusest.

Valmistame vastavalt tellija kavandile, erinevates mõõtudes mastivimpleid.

Puidutooted

Oleme aastate jooksul tootnud hulgaliselt erinevaid väikesemõõtmelisi puidust tooteid. Meie puidutöökojas on valminud järgmised esemed: lõikelauad, karbid, riidepuud, lipuvardad alused, pusled ja mõistatused lastele jpm. Nimetatud esemetele saab trükkida vajamineva sümboolika. Puidutöökoja klientideks on näiteks sellised tunnustatud kaubamärgid nagu Hackman, Iittala ja Stockmann.

Hetkel võtame vastu mahukamaid tellimusi antud toodetele. Küsige lisa siit