Lipud

Lipud on läbi aegade olnud üks Ekar Trükk OÜ peamiseid müügartikleid. Meie lipud ehivad tänagi kümnete firmade peakontorite esiseid ning on toonud tuhandetele rõõmu suurüritustel.

Valmistame nii väikeseid lippe laua peale või lehvitamiseks kui ka täismõõtmelises formaadis. Suurepärane moodus firmale esinduslikust lisada on justnimelt lippude kaudu. Lipp paistab kaugele silma ning annab just midagi, mida on raske sõnadesse panna, kuid mida me kõik tajume lehviva mastilipu all seistes.

Väikesed laua peale mõeldud ning lehvituslipud on trükitud mitmest eri värvist ning ilma õmblusteta. See tagab lippudele esteetilise välimuse, mida väikeste lippude puhul õmblused rikuksid. Suurte lippude tarbeks kasutame õmblusmeetodit ning digitaaltrükki. Õmmeldakse kokku nii ääred kui ka erinevad värvid, Eesti lipu puhul näiteks kõik trikoloori osad. Selliste lippude tarbeks kasutame spetsiaalset lipukangast, mis tagab hea vastupidavuse ilmastikutingimustele, aitab kaasa kõrge kvaliteetse trüki saavutamisele ning tagab kerguse ning õhulisuse tõttu visuaalselt hea lehvivuse.

Valmistame ka lipualuseid laualippudele ning kepikesi, mille külge lipud kinnitada.